Spletna trgovina

MNENJA UPORABNIKOV

Naftalan - slider - Delite z nami svoje izkusnje

Vsaka koža je edinstvena in vsak ima svojo zgodbo, kako se srečuje s kožnimi težavami. Delite svoje izkušnje z nami, sporočite nam, kako vi uporabljate izdelke Naftalan in s tem pomagajte tudi ostalim. Pišete nam lahko anonimno na info@naftalan.si, lahko pa nas tudi pokličete na našo brezplačno številko 040 980 811.

 

Sandra iz Rogaške:
Naftalan je vsekakor izdelek, ki je prijazen moji koži. Pomaga, če ne pozabim, da imam problem na koži, če z njim vzdržujem stanje tudi takrat, ko se mi zdi, da »ni tako hudo«.

Iztok, Tržič:
Imam luskavico v blažji obliki na členkih prstov, a redna uporaba kreme Naftalan skoraj popolnoma ublaži stanje. Ob tem pa močnejše kortikosteroidne kreme uporabljam vse redkeje.

Boris iz Slovenske Bistrice:
Predpisali so mi različna mazila, od kreme za komolce, dlan in stegnenico, posebno kremo za ušesa, posebno tekočino za lasišče in posebno kremo za intimne dele telesa. Kremo in olje NAFTALAN sem uporabljal po navodilih redno in skrbno in sčasoma so se pojavili neverjetni rezultati.

Marta iz Novega Mesta:
Vsa zdravila, ki sem jih prejela pri dermatologu, so bila agresivna in so tanjšala kožo. Že po nekaj dnevih uporabe negovalnega olja NAFTAN se je neverjetno izboljšalo stanje. Ostale krme s kortikosteroidi uporabljam le še kadar je zares nujno.

Štefan iz Zagorja:
V mladosti sem preizkusil nešteto krem. V poletnem času je bilo stanje boljše, pozimi se je še poslabšalo. Največje probleme sem imel z lasiščem. Sedaj si pred umivanjem v lasišče vtrem olje Naftalan in ga po 15 minutah sperem z Naftalan šamponom. Lasišče me ne srbi več.